Over ons

Wij zijn..

Een jongerenkoor uit Ter Apel met grote leeftijdsverschillen, een rijke geschiedenis en een enorme passie voor zingen. Naast zingen hebben we als gezamenlijk doel: samen lachen, samen beleven en vooral ook samen genieten!

Het koor bestaat uit ±10 enthousiaste jongeren tussen de 12 en 28 jaar. Door de wekelijkse repetities, het jaarlijkse kamp en vele andere activiteiten zijn er veel mooie herinneringen opgebouwd en hechte vriendschappen ontstaan.

“Er zijn al veel hechte vriendschappen ontstaan!”

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen geweest binnen het koor. Zo hebben we helaas afscheid moeten nemen van veel leden en van onze dirigent en pianist. Ondanks dat we nu met een kleine groep zijn, hebben we ons goed herpakt en beginnen we met een frisse start! Erg blij zijn we dan ook dat we dit mogen doen met een nieuwe dirigent: Sandra Heijnen.

Het repertoire is niet samen te vatten in één enkel genre, maar is veelzijdig en past bij het ambitieuze karakter van het koor. We zingen zowel moderne als klassieke nummers, musical klassiekers en rocknummers.

Combo

Onder leiding van

Sandra Heijnen

Dirigent/pianist (sinds 2018)

Sandra Heijnen is sinds 2018 dirigent en pianist van ‘Friends in Harmony.’