Foto’s Please don’t stop the music Summer Edition

Foto’s Please don’t stop the music Summer Edition

Eindelijk staan er dan toch foto’s op de website van de zomereditie van Please don’t stop the Music. En wat was het een succes!

Zaterdag 9 juli werd overdag een cultureel festival gehouden. Er werd een streekmarkt gehouden waar ondernemers uit Westerwolde hun product konden aanbieden. Daarnaast waren er verschillende optredens gegeven door o.a. de Ter Apeler harmonie, 7 Tinten Grijs, bewoners van het asielzoekerscentrum, Betstay en als hoofdact Victors Village.

Vrijdagavond en zaterdagavond was het de beurt aan het jongerenkoor. Er werden liedjes ten gehore gebracht van o.a. Blof, Norah Jones, Grease, Abba en Nick en Simon. Met meer dan 400 bezoekers waren het twee succesvolle concerten!